Friday, April 27, 2012

random

sekarang mood adalah free dan senang lenang.....last week semua orang sangat stress and tension sebab kebizian amat dong.....dengan asaimen.......permainan tradisional.....nasib baik khamis lepas dah antaq asaimen bahasa melayu...kira macam asaimen last jugak la....cuma 3 mei ni kena antaq portfolio edu....dah antaq yang tu baru boleh kira officially dah beres semua asaimen sem 5 ni..........

sepatutnya weekend ni dapat cuti yang agak panjang sebab isnin ada konvo so,tak terlibat..boleh rehat2 saja....selasa pulak cuti hari pekerja.....tapi nasib tak beapa baik bila ahad ada pulak amali olahraga pukul 4.....sobsobsob..kalau tak hajat di hati nak balik rumah weekend ni sebab boleh sambung cuti kan..tapi oleh sebab amali tu...terpaksa la lupakan sahaja....

selain daripada tu....2 mei ni pulak....ada B.I.G kat recsam...cerita pasai B.I.G boleh menaikkan darah sebenarnya tapi just harap dapat settle dengan cepat sebab ada misi yang perlu dilaksanakan before exam ni...

walaupun belum apa-apa sudah ada aral yang melintang tapi misi itu masih mahu aku jalankan....dah plan lama pun..haruslah menjadi.....hope so.....semoga semester 5 ni berakhir dengan cepat.....nak cuti sekolah 3minggu

even next semester sudah dihadapkan dengan kejutan yang lebih mencabar..cuma 3 minggu di maktab sebelum straight away 2 month in school...gulpgulp....sekalh mana masih tak tahu..and status partner juga masih samar-samar.....huhu....nak badariah lagi


p/s:bukan senang nak jadi cikgu..kalau ada masa nanti aku share pengalaman sebulan di sk ......

1 comments:

PinQib said...

insyaallah.. heuheu...
wahh.. ape plan rahsia tu.. kasi tahu sikit