Thursday, December 23, 2010

diari


zaman berubah....

dahulu dan sekarang banyak bezanya...

sekarang ni sume orng guna teknologi...

kalo nak menulis...blog ada untuk kita berkongsi rasa,cerita

well...sebelum zaman kemajuan ni...aku sangat2 suka menulis diari...

dah jadi cam habit...

and sume diari 2 masih tersimpan elok dalam kotak bawah katil....


ari2 ttbe tringin nak selongkar kotak 2 dan jumpa la khazanah alam ni

haha...bila aku baca balik diari2 ni...rasa lawak sangat2...


sumenya time skola dulu...

FYI, diari aku bukanlah yang ada tarikh2 2..sebabnya aku tak suka tulis diari ari2...


aku cuma menulis bile rasa moment yg berlaku 2 penting untuk aku ingat2 later...

so..sume yg menyakitkan ati...menyeronokkan hati aku tulis dlm diari..


memang lawak bile bce blek....tersenyum simpul aku...

cume ble tang mende yang menyakitkan ati..aku tak plak tulis nama orng yang wat aku bengang end up aku skang tertanya2 spekah die gerangannya....hahaha


well..even diari aku.takut gak if ada sesape terbce kn..so,aku merahsiakan identiti mereka2 itu...


ada satu cte lawak...dulu time skola,ujung minggu kadang2 ada spot check....ada gak spot check mengejut...


nak spot check surat2 cinta la..barang2 haram la.......

so..time orng dok sibuk2 selongkar barang2 dlm locker..aku senyap2 lari masuk stor barang and nyorokkan diari aku kat dalam kotak barang yang memang penuh dengan barang...


penting nak nyorokkan sebab time 2 ada warden yang akan amek and bace diari student sebab nak tau ada tak skandal ke ape...

cesss.....hahaha



lawak kan....ntah la...since masuk matrik kejap and skang ada kat maktab ni.....

aku dah tak tulis diari....

sebabnya entah la......


hahahaha


mungkin sebab aku dah ada blog kot.....



p/s:tapi hati aku tak sepuas bile menulis dalam diari...



2 comments:

little black dress said...

xpuas hati cmne 2 beb...
ponek menulis ka?

SVSN said...

Hahaha nyamuk.. Sport Check.. teringat benda2 yang aq pernah sorok kat stor dulu.. ada barang2 tu aq terus lupe nak amik.. rasenya sampai skarang ade kat c2.. lolz