Monday, December 19, 2011

kelas tambahan

kelas tambahan adalah kelas yang dijalankan diluar waktu persekolahan demi menambah pemahaman dan pengetahuan murid-murid....sama ada diadakan di sekolah ataupun diambil secara persendirian di pusat-pusat tuisyen yang ada.....
entri ini ditulis sebab rasa geram sangat dengan adik aku yang tak nak pergi kelas tambahan untuk upsr dia tahun depan....ok memang lah upsr tu tahun depan tapi dah la ni kelas tambahan cikgu sekolah tu yang jalankan means free dan cikgu-cikgu sepertimana murid-murid mereka turut berkorban cuti sekolah selama sebulan ni....alasannya dia dah penat dua minggu berturut-turut pergi ke sekolah dengan memakai baju sekolah untuk belajar....apa yang aku marahkan sangat ialah di kampung aku ni..well,mana lah ada macam kat bandar-bandar sana tu..berderet-deret pusat tuisyen....yang ada

2 comments:

PinQib said...

budak3 macam kite dulu manae nak peham erti pengorabann..

kukuchimachikumi said...

entri ni x abes lg aq tulis sbnrnye....hahaha..tp mmg betul pn...geram je aq....