Wednesday, July 4, 2012

awak bukan dalam kasut saya

sila baca dan fahamkan sendiri..cikgu malas nak terangkan banyak2 kat kamu semua..semua dah besarkan...boleh fikir sendiri kan.....jangan malas2....hehe....amacam,ada macam ayat seorang cikgu yang garang tak??:)

kadang-kadang orang lain tak tahu apa yang berlaku dalam kehidupan kita.....frankly speak,bukan semua benda akan kita share dengan orang kan....something is better to remain just for ourself.....i will just call it as inferiorty complex.....without realize,i have it ...orang susah nak paham aku sebab aku sendiri is susah nak paham diri sendiri.... perasaan insecure sangat menebal dalam diri...dan acap kali berperang dengan diri sendiri...macam aku is raksasa merangkap ottomen sekali.... despite my simplicity ( not simply siti yang cik pinqib guna tu..heuwheuw)  i am complex person....some of my frens thought so....( ok bukan some la...cuma 2 orang tapi sebab lebih dari sorang macam ramai jugak la kan)

ok..berbalik kepada apa yang aku nak cerita pada asalnya.....dude,awak bukan dalam kasut saya......makanya,awak is tak faham kemelut (ce...ayat nak sastera sangat tau) yang melanda diri saya ni...kita semua boleh menganyam impina..berangan...tak kena duet pun..tapi ikut kemampuan la jugak kan nak tercapai ke taknya.....aku is tak mampu nak capai apa yang aku impikan pada ketika itu....memang tak mampu..dan awak is jangan nak tanya macam2 yang boleh menggores hati perasan saya.....sapa tak nak impian dia tercapai kan??sedangkan ilyana pun mahu (hahaha..cerita tv impian ilyana kat tv3 dulu.....;)....

jadinya....please dun broke my herat again....sebab awak bukan dalam kasut saya...awak tak faham....

3 comments:

PinQib said...

haha.. simplysiti masih selamat.. but. ang memang weirdoo.. complex dan semua laaa.. haha

kukuchimachikumi said...

weirdness make me special right??heheh

Annisa mulia said...

Yes, sometime it's better to keep everything on your own. That said, you're the only one understand what you want :)