Wednesday, July 4, 2012

kefreean

buat pertama kali sepanjang berada kat maktab ni....semester ni adalah sangat free...sudah masuk 3 minggu tapi still tak da keje apa sangat.....ok ada la jugak kerja..ritu ada presentation...sebab dapat group 1 kan..tapi yang itu je la pun.....sem ni pulak belajar 3 subjek je pun...then, persatuan matematik....hehe..persatuan ko...mana nak dapat......itu pun hari rabu je la...petang.......

hari2 adalah dipenuhi dengan menonton movie korea.....tiap petang and malam.....mata pun dah naik lesu dok menghadap laptop sangat......asaimen adalah sangat lambat nak dapat sebab masih ada menda lec nak ubah...huhu...for the first time,saya nak asaimen....sila bagi kerja supaya setiap hari terasa lebih bermakna......

bebelan seorang pelajar yang buhsan.......:)

1 comments:

PinQib said...

Ak sukonkeadan mcm ni.. jejejeh. Dasar pmalass