Monday, July 4, 2011

patah tumbuh hilang berganti

recently aku akan kehilangan rumate again...

cik mira cantik akan pindahmenetap kat rumah dia..tak dok kat hostel dah....

huhu...sedih kot....setakat ni mira la rumate yang paling lama dok ngan aku....

dia datang....pergi...dan datang balik....

time 2 dalam otak dah set..this time for good dia akan stay ngan aku sampai la aku kene halau dari hostel....tapi end up dia yang pergi dulu....sob3

sedih 2 tak tahu nak cita cam na....even though aku suka gak dok sorang2 dalam blik tapi ada rumate somehow more fun....

at least ada gak teman nak cakap2....


boleh gak gosip2.....hehe

dapat gak tau perkembangan budak2 maktab kan....

so,cik mira rahim...

akak(eceh...) faten sebenarnya sedih gak nak kene tinggai ni....

lately dah besa ada mira...pape pun...slamt maju jaya tok 3 tahun yang mendatang...

dok umah t.....jge mak ngan adik...jage safety...


sob3....sob3..cukup la kot sampai kat sni jek...


p/s:yang berganti semoga sama seperti yang dahulu ini....

3 comments:

pearl apple said...

sabarlah...setiap yg jadi tuh ada hikmahnya...ALLAH tau yg terbaek buat kita kan2...ameen~~

sya fieqa said...

aq pon kak nini aq pindAh dorm J..
n p merbok nanti..huwaaa~

kukuchimachikumi said...

pearl apple: amin!!!!

sya fieqa : hoho...idok mau rumate len