Wednesday, November 2, 2011

kepedihan

pada hari ini aku rasa sangat pedih....

hati pedih....

perasaan pedih...

ampa tau dak pedih lagu mana.....

macam luka yang fresh diletakkan garam....pedih dak??kalau tak cukup pedih lagi..ampa p tambah cuka....memang kaw2 pedih...

cam tu la yang aku rasa sekarang ni....hurm....

patutnya kepedihan ini dikongsi supaya ianya berkurangan....actually i have so many shoulders that would be there for me...but then satu perasaan dalam hati aku melarang aku dari meluahkannya sebab menda ni sangat peribadi bagi aku....


ada orang tu kata aku terlalu berahsia pasal masalah aku...aku tak luahkan so selalu rasa cam ada menda yang tersekat kat dada...nak telan tak buleh....nak luah lagi la tak buleh...

memang.....kadang2 kan tak semua menda kita buleh share dengan sume orang....bukan semua menda itu public dan menda2 yang private ni tak boleh sewenang-wenangnya kita canang kan orang...

see....so aku ada satu perasaan yang tak nak orang tahu kelemahan aku..kekurangan aku...aku nak sentiasa nampak macam orang normal yang lain....hurm....

entah la..ape ntah namanya tapi kawan aku kata ianya ego....aku pun tak tau yang aku ni ego....egokah aku??

kawan aku kata ya sebab aku tak nak nampak lemah depan orang..aku nak nampak perfect...but aku tak penah rasa aku perfect..aku cuma seorang yang simple...

cik yam kata aku bajet aku simple tapi pemikiran aku complex.....huahuahua...

memang lama2 rasa macam tak kenal ja diri sendiri ni....


p/s:mood bersedih

1 comments:

sya fieqa said...

hm...
pndgn tiap org berbeza ..
;))