Sunday, February 5, 2012

tik tok

kata kawan aku....kalau kita dah lama dalam satu relationship tu...lambat laun akan wujud perasaan bosan...yela..dah lama bersama dengan orang yang sama kan...hari-hari asyik mesej tanya benda yang sama....kalau telefon pun..tak da point sangat nak tanya...nak share apa yang jadi dalam kehidupan seharian kadang-kadang menjadi satu masalah jugak....kita tak kenal semua kawan dia...dia pun tak kenal semua kawan kita....nak cerita mungkin susah nak faham kan...dan reaction tak kan seperti yang diharapkan...dan ianya akan mengundang perasaan geram (bukan pengalaman sebenar)

well,honestly aku dah merasainya....mula-mula makin jarang nak mesej....masing-masing sibuk.....aku pulak bukan jenis yang selalu nak telefon..luckily dia yang in relationship dengan aku selalu jugak call tanya tengah buat apa...conversation kami tak lama..ringkas dan padat..mungkin sebagai pelengkap syarat untuk bagitau masing-masing yang even tak mesej pun..anda masih dalam ingatan...

1 comments:

sya fieqa said...

hurm..me too
sgt bosan dam muak
serius shit bebeh.
but, kalo da syg nk wat guano..
;P