Thursday, July 22, 2010

emo contest of the year!!



cik qibum dok menggesa sek2 theta pi tok msk kontest ni....

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :

* Warganegara Malaysia (senang nak bagi hadiah)

* Kena Follow Lin supaya senang korang tahu gambar korang terpilih atau tak..

* Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..harap maklum..muahahaha..

* Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..

* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..

* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda..(Link kan banner tersebut ke Blog Lin)

* Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada 25 Julai 2010 ..so...cepat hantar..!!

* Bila korang dah bersedia nak submit gambar tu,sila paste kan link korang kat comment box keyh..^_^


inilah kontestnye..mle2 mls gak nk masuk..ntah la aq mmg x ske kontest2 ni...tp cik qibum ni dok kte

pluang tok menang adalah sgt tinggi sbb x rmai yg msk..hehe(wink2 kt cik manis tuan pnye kontest)

slh 1 reason npe aq trgerak gak nk try kontest ni...cik yam kte mke aq mmg emo so konfem2 la peratusan aq tok mng lg tinggi dr orng len....

sememangnye mke aq emo....hahah


secara semula jadi..aq x wat mke emo pn..orng dok takut2 tgk mke aq...stress tol

ble orng kte cm 2

"emonye mke..ce kurengkn sket kedut kt dahi 2....msmnye mke..."

even time 2 aq x emo pn...trus aq jd emo n kerutan di dahi yg semulajadi td semakin teremo...


hehe...motip cerita mke emo aq....


aq adalah perempuan emo sebenarnya....

inilah mke emo aq....

story disebalik mke emo ni....situasi adalah sewaktu latihan silat..mmg aq slalo gak emo time latihan ni sbbnye sejak dr sekolah ble time martial art je aq mmg slalo escape ( mksdnye slalo x hadir latihan), dpt lak geng yg ske escape jgk..mmg jd la ktorang ni....

so,ble mksd mktb plak..aq trtarik nk msk silat cekak ustaz hanafi....oleh sebab msk ni atas kerelaan ati sndri mksdnye sepatutnye x de la peristiwa escape2 lg tp oleh sebab aq dh bese mngescape..

aq ske la nk escape silat ni...tp dpt lak partner silat..cik yam yg skema takut nk escape..die mst nk pakse2 aq g jgk silat.....

benci tol aq..ad2 msenye aq mmg x ske g silat sbb x wat latihan so byk step dh lpe n aq rse jurulatihnye agak grang (even x grng pn..aq je yg poyo2 takut padahal slh sndri x ingt step)

aq pn teremo la mke di silat sbb partner aq 2...

ciss kau kepada cik yam...hehe


tamat suda mke emo....

5 comments:

^_^LyNn^_^ said...

owryte..pict diterima..
gud luck keyh..^_^
Thankz 4 joining..^_^

^_^LyNn^_^ said...

owryte..pict diterima..
gud luck keyh..^_^
Thankz 4 joining..^_^

kukuchimachikumi said...

hehe..tq cik lynn for accepting

ad can x nk mng ni??hehe

PinQib said...

apa ko ingat ko emor sngat ke.. elmo ada lahh.. ---__---"

Intan.S said...

Haha faten ni bukan emo , ni buat aku nk gelak je. haha comel je !