Thursday, July 29, 2010

seluarku koyak





-pic efek bersama gelung rotan..sndri tngkap,sndri teruja ngn pic ni..sgt nice kn?:):)
hallo!!!

supposely entry ini adalah cte pasai semalam tp oleh sbb smalm adalah bz makanye x smpt untuk bercerite...

seluar gerko a.k.a seluar ultramanku koyak akibat men bola jaring..

kepelikan betul..adakah bola jaring semakin ganaz untuk dimainkan oleh perempuan ayu seperti aq atau pasukan lawanku yg mngganaz..

seperti besa..setiap ari rabu,ktorng akan ada permainan which is bola jaring...suma budak pompuan aq satu permainan..so mmg best la dpt men sme2 kn..

slalonye ktorng men bes2 je x tau cm ne ari ni terlebih ganaz

sume orng xctd terlebih...takut aq...

ktorng lwn ngn sek2 bdk kelas india..

time main ni aq trjatuh 3 kali..

1.kene tolak dr belakang..jatuh dgn sopannye..tersimpuh di dalam court..msh ok lagi...

2.kene tolak dr belakang jugak...jth ala berlutut gitu..msh ok gak..adat permainan...

3.kene tolak juga dari belakang n bergeser dgn lantai court yg mngakibatkan seluar koyak kt lutut n luka juga di lutut(of kos la kn..)

elok je seluar koyak...aq trus kuar court n dok kt sebelah cik kala yg juga ahli group aq yg sedng terlantar sebab pengsan..

huhu..sadis gile kot...nsb bek la aq trgerak ati nk pkai suar ultraman yg seksi 2..if koyak pn x rse sgt sbb mmg jarang pkai pn..pkai semalam pn sbb suar lg 1 x bsh g...

pas je abis men bola jaring,trus aq blek blik n tukar suar..

luka pn mle2 x sakit tp time mnd bile kene air je..pedih gle kot..

dh lme x luka kt lutut..

dlu time budak2 slalo la..lari2 skit jatuh..lari skit jatuh..hehe

natijahnye...kene beli suar baru la ni...mntang2 la dpt elaun ari ni..hehe

ALhamdulillah..dpt gak duet
dh sesak sgt2 ni...

selurku yang terkoyak



5 comments:

little black dress said...

cian unni aq nih...
t bli le sluar len...
nseb bek sluar otromen yang koyak kn..

kukuchimachikumi said...

aah..sebb bek dh dpt elaun..

leh bli suar baru...

ngeh3

miZz_nizZ said...

haha.gdis ayu xleh men gasak2 nnt 'selur' koyak.hehe.word ni kt pic terakhir=P

pearl apple said...

sedihnye..ganaz btol dorang kan..geram aku

kukuchimachikumi said...

mizz_nizz:hehe..yeye..sy pn pasan gak typing error 2..

orng 'selur' koyak la ktekan...