Saturday, January 8, 2011

dugaan

baru je seminggu 2011 membuka tirai

tapi dah macam2 dugaan yang datang menguji aku

orang kata Allah tidak akan menguji hambaNya lebih daripada apa yang dapat hambaNya terima...


dalam kes aku ni.....

mula-mula dalam hati memang rasa macam..


Ya Allah.why this things happened to me??napa nak menduga hambaMu yang lemah ni....


memang sangat rasa tertekan tapi ada kawan2 dan orang tersayang yang membantu aku menghadapi semua ini


pengalaman akan mendewasakan...


serius cakap..masuk je umo aku 21 tahun..point of view aku sal kehidupan ini sangat berbeza...

aku melihat dunia ni dari sisi yang lain.....


pandangan yang lebih luas dan terbuka


dugaan yang datang ni rencah dalam hidup aku


sampai bila aku nak berada di takuk selesa,.....


mende2 suma ni memberi nafas dan suasana yang up n down dlm hidup


semoga aku tabah menghadapi dugaan yang mendatang

Amin!!!!



p/s:dugaan masih separuh tak dapat aku settlekan.....:(

6 comments:

PinQib said...

do yu main tu sher?
aten?
tell me

| Gelagat Anti INDIA|

eidabelladonna said...

nape yg??
meh la story..

kukuchimachikumi said...

@PinQib:tak pe...aku nak tanggung sendiri sulu..:P

kukuchimachikumi said...

@eidabelladonna:later i tell u...now,i nak handle cara orang dewasa dulu..:P

PinQib said...

eleh
gitauwwww ar.. sampai ati <3

Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |Akhirnya. Confession|

kukuchimachikumi said...

qib:hehe....later i tell u...