Monday, October 24, 2011

uneasy feeling

dalam dunia percintaan ni kan kadang-kadang ada suka ada duka...

tipulah kalau kau bercinta 24 jam kau bahagia je kan..senyum sampai ke telinga....


dan tipu jugak kalau kau bercinta 24 jam duka semata-mata...

so....sekarang ni dunia percintaan aku tak indah macam dulu...

banyak la duka yang melanda aku...tapi masih dapat seimbang dengan suka juga...

mungkin acap kali kawan aku cakap...aku bercinta dah lama...so, hubungan tu dah kukuh...dah tak macam dulu la di mana 24 jam tangan tak lekang dari handphone....yang kalau hp tertinggal kat bilik,lari lintang pukang aku balik ambil...nak mesej selalu....even tengah dalam kelas pun mesej(sila jangan tiru)...

kalau nak p sembang2 dalam bilik kawan pun..hp tak lepas....

selalu nak contact..nk keep in touch..even aku tak la kepochi sangat nak tahu segala aktiviti seharian die...

nak manja2..sweet2 kan...(ahak...sila jangan muntah)

well,menda2 tu sume biasa masa2 mula2 bercinta kan....tipu la sapa kata tak jadi cam tu..korang bercinta ngan manusia ke alien???hehe

tapi sekarang layanan dah tak sama macam dulu...

dulu kalau merajuk..ada orang pujuk....

dulu mesej selalu....

dulu mesra....


sekarang...aku ada satu uneasy feeling....

aku rasa dia makin jauh...(mmg la die jauh,tapi dulu dekat di hati kot).....


sekarang makin jarang mesej....kadang2 mesra,kadang2 blur.....

kalu dulu hidup tak complete kalau tak mesej...sekarang aku dah biasa dengan x mesej...

kadang2 berhari2 tak mesej...


kadang2 juz mesej 2,3 je dalam seari...

kadang2 aku mesej tapi tak da balasan....

sekarang kalau tertinggal hp...x kesah pun..sebab tau bila abes kelas pukul 1,cek hp mmg tak kan ada mesej....

aku paham situasi dia...dia sibuk


memang aku paham...otak aku paham....akal aku paham...tapi hati aku tak paham..dia memberontak....

aku mengada2....


p/s: maafkan perempuan yang emosi tak stabil sebab belum datang bendera jepun

3 comments:

PinQib said...

haha.. sabo je la. adat kapel. bkan takat kapel.. suami is3 pun jadi camni gakk =3

sya fieqa said...

love sucks when no attraction appear in both side..
true..
believe me..
*sound like dr.love right?wekkks!

kukuchimachikumi said...

pinqib; hehe..tu la pasal....hurm...

sya fieqa: hehe...dr lover