Saturday, September 18, 2010

dream wedding







sejak balik dari wedding ahkak yuni..aku jadi terpikir2 sal wedding aku nanti...

very the gatal kan....hehe

besala kan ...kte dah 20 tahun...

haruslah darjah kegatalan tu meningkat...ahak3

dulu kecik2 bile tengok orang kawen...

mesti bride pkai baju songket....ngan sanggul

ad veil la....pnjng or pendek x kisah la ..tp mesti ada kan..

even pkai songket,nak jugak feeling ala2 princess yg pkai veil...

hehe.klaka


siyes aku tak ske songket....


skang ni.nsib bek la baju kwen dh ad mcm2 fesyen and jenis

x rmai dh pun yang pkai songket...

aku sebenarnye tringin nak kwen cam ongputih 2...

wat wedding kt tepi pantai...

so so so romantic kot...


ala2 cm ni la yg aku nak..auwwww!!!

gedik tak...mst best mkn kt tepi pntai..meow2


tapi ongputih just ckp i do...berdiri lak 2


kang bakal suami ngan tok kadi kene lak duduk kt atas pasir time akad nikah...

so,,,jd cm x best plak kn...


kalo nak wat mkn2 jek kt tepi pantai..ad ke pntai yg kosong...

mst kene wat kt pulau...byk belanja...transport lagi

len la kalo aku memang duduk kt pulau mne2 ke...

wah2...best tak wedding impian aku...

nak sangat wat kt beach...

g satu..aku teringin nak nek kete kuda cm dlm cte cinderella...

mst best gle.feeling pn ala2 cm wanita eropah kawen ngan keluarga bangsawan..

nak yang cm ni

x ke masyuk kalo ko ngan suami diarak keliling kampung dengan keta kuda ni...

wah3....mst makcik pakcik jeles je tgk..depa dlu tak dapat cm ni..ahak3

gile tak citerasa cam anak orang kaya

tak pun feel cam kawen ngan anak raja mana ka...


rasanya aku kawen t...

wat simple2 je kot...


yang penting kalo buleh.. x nak la bersanding...

hate la





even pelamin ni indah....tapi


aku tak dapat bayangkan aku dok kat atas tu..kene senyum bagai...

orang ramai lak tengok....sambil amek2 pics...


x ske2...


cukup la kalo dapat wat wedding theme kaler purple...

suda cukup bagus...


end of the story..


p/s:hehe..andai kata aku dapat kawen ngan anak raja or orang kaya....plan wedding kat beach 2 jadi...

aku akan sediakn transport tok famili,kwn2..jiran tetangga....

kelas gitu....mst ad yang berbulu jeles kat aku....

7 comments:

pearl apple said...

andai ang da decide nak wat kat pantai better ang pk 2 3 kali..bukan apa..mau ada tsunami lg..sedih aku nanti..hahahhaa...nak wat post camni jgk~~

PinQib said...

ada x tmpat aku?
ak cadang dah'
klu ak kawen nnt, yam n ang dok sbaris makan bersuap ak =p

kukuchimachikumi said...

pearl:aku lum wat g beach wedding dh ad orng dengki..hehe

pantai yang aku pilih x de tsunami kot...hehe

auwww!!!ang gedik kalo wat en3 sal ni...

pinqib: hehe..mst la ad..meja byk kn kt beach 2/...

ko plih la yg pling dkt ngn aku.t aku leh pass ayam golek kt ko...hehe

nk2..nk mkn beradab sme ko..mst dpt mkn sodap..ske3

muhammad fitri izzat said...

wah3,angan bkn maen besa lg
tp mcm bez gak idea ko tu

PinQib said...

haha.. izat nak join skali ker. meh3. dok sblah justin bieber nnt yer.. =p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kamu betul betul jujur...
wakakaka wakakak

kukuchimachikumi said...

fitri:hehe...nme pn dream wedding kn..

tp tau x kn trcapai pnye...

dpt angan2 ..jd la

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:apa mksd kamu ya??

jujur pe ni?x phm la