Sunday, September 12, 2010

raya

raya bermaksud kita meraikan kemenangan kita selepas sebulan berpuasa...

even aq puasa tak cukup sebulan tapi aq still bley merayakan kemenangan aq jgk kn...

bulan puasa kali ni mcm2 yang jadi..

raya pun macam tu jugak..

raya kali ni ad yang best...

ad yang tak best...

yang tak best aq simpan dlm ati jek...

sebab..nme pn rye..nak berkire ape sgt kn...

hehe..time rye dpt jmpe kwn2 skola rendah aq dlu...


best sgt.....


mcm2 crite..msing2 dh beso....

tak lme lgi msing2 dh berkeluarga..mst tak dpt dh nk rye2 cm ni...

kalo aq len la cte...hehe


rye aq ttp di seb. perak....MESTI.....


rye pada usia 20 tahun ni dh len...

tak sme cm mse budak2 dlu....

dlu wat mke tak malu..salam orang mntk duet rye...

skang ni slam ..dengan mke malu2..x dapat duet rye...

nseb bek pkcik mkcik bg le duet rye..hehe

dpt la jgk wat belanja jajan..kte atuk aq....

so sweet la....


tak lme g..bdk2 salam aq..aq lak nk kene bg duet rye..

rsenye bpe duet rye yg relevan nk bagi kat budak2 ni??

9 comments:

PinQib said...

3 hinggit ..
skrang 2,,

naik sehinggit..


Latest entry di:

Ugutan kepada follower

PinQib said...

3 hinggit ..
skrang 2,,

naik sehinggit..


Latest entry di:

Ugutan kepada follower

PinQib said...

3 hinggit ..
skrang 2,,

naik sehinggit..


Latest entry di:

Ugutan kepada follower

PinQib said...

3 hinggit ..
skrang 2,,

naik sehinggit..


Latest entry di:

Ugutan kepada follower

PinQib said...

3 hinggit ..
skrang 2,,

naik sehinggit..


Latest entry di:

Ugutan kepada follower

Faizulhadi said...

nice...don frgt to follow my blog ok??hehe

kukuchimachikumi said...

@Faizulhadi:wokeh bos!!!

kukuchimachikumi said...

@PinQib:gle babun..

aq bg singgit je kot..

hahahahahahahahaha..
tok sepupu bg 3 inggit...

PinQib said...

banyak nyer.. uhh.. singgit, budak3 rumah ak da pandai wat muke,,