Thursday, September 23, 2010

hilang lagi

buat kali ke 3nya..shower foam aku hilang lagi...

haih..memang cam ***** la perangai pencurik ni...

ape ke ******* p curi shower foam aku....

terpaksa aku pakai shower foam cik yam...halal ek yam

dalam toilet tu punyala banyak bekas mandi orang lain...dah la aku letak paling hujung..boleh die pilih aku punya jugak...

dah la shower foam aku dengan yam adalh sama...dan yam punya bekas mandi lagi dekat dengan pintu toilet..apsal aku punya gak yang jadi pilihan???


why???


why???

bukan shower foam mahai pun....

gile ka ape shower foam pun x mampu nak beli....

kepada pencuri.....


kali ni dah tak larat nak halalkan lagi...

kalau kau tak sedar diri jugak....aku doakan berlaku la sesuatu yang boleh buat kau ingat..

yang kau pakai tue shower foam aku la *****

p/s:aku rasa annoying bila terfikir yang curi ni jugak bakal cikgu..memang kecian la murid-muird t kali dapat dia,si pencuri ni sebagai cikgu...

weh,pencuri..jangan jadi cikgu la...memburukkan profession guru jek...

sumpah kene panah petir baru tau...

4 comments:

muhammad fitri izzat said...

shower foam pon ade org nk curi ek??
ish3

kukuchimachikumi said...

fitri:aah..dh la amek aq pnye jek...

cm ape je...bkn yg mahai pun..aq pkai bese2 je....

cikgu pencuri....

little black dress said...

sabaq la ten oi...
dy ske ang nyer gak nk wat cmno kn...
len kali pas mndi..
bwk hrte bnde ang masok bilik...
ok?

kukuchimachikumi said...

OK PIKAH...

NOW EVERYDAY BWK MSK...

TRAUMA SEH....