Friday, August 6, 2010

dari alam angker!!!!!



entri ini adalah atas permintaan cik yusra cantik,,,,

aku ada satu cerita...

sal alam angker...

and siyes cite ni x bohong.....penegasan sekali lagi siyes tak bohong


cerita ini bermula pada satu malam yang hening...

enam orang sekawan yang duduk di asrama x berasa amatlah tersangat boring sampai rse nk tarik rambut dia antara satu sama lain jek...

secara x sengaja ketua geng itu mncadangkan agar mereka fly dan melepak di kawasan sekolah...

semua berasa excited dengan cadangan itu..well,dorng geng otai..2 yang suka wat keja yg extreme skit....

paa ketika jam menginjak 12 tgh malam...keenam2 mereka punmemulakan operasi menflykn dri(which mean melompat melepasi pagar asrama)

dan settle semua..dorang cam buntu lak....

nak lepak di mana...

so,last2 dorng g la melepak di astakona padang A...

nak pergi ke sana kena melalui padang la kan..tetibe ad sebuah vn menyuluh ke arah mereka..

silau la b****....jerit ketua geng yang otai...

tetibe lampu van dipadamkan..danmereka meneruskan perjalanan ke astakona..

satu langkah mereka berjalan..van itu pun bergerak....

mereka berhenti..van itu pun berhenti......

mengikut langkah kaki mereka...

apabila kesemua mereka berlari..van itu turut mengejar dengan lajunya...

ahli geng yang paling hujung berpaling...dia terkesima....

TIADA PEMANDU DI DALAM VAN USANG YANG KELIHATAN SEPERTI SEPARAUH TERBAKAR ITU...

dia menjerit....

mereka semua bertempiaran lari..kesemua arah....



adakah ini rupa van terbakar itu???

JANGAN BIARKAN DIRI ANDA DISELUBUNGI MISTERI

p/s: cerita angker ini 50 % benar


9 comments:

fmunyraz said...

50% lagi g mana ek? ehehe:P

I*K*T*I*R*A*F said...

OH! nak pecaye ke tak ni? tapi enjoy baca! dulu2 selalu je baca buku DARI ALAM ANGKER. :)

PinQib said...

bengong.. cakap benar.. pastu 50% benar.. mana satuu??

Yana Houry said...

hahaha..saspen btol ..:)

pearl apple said...

menci tol..suka lar buat cerita hantu macam nih tau..menci2 2x ganda..

TUKANG KATA said...

uish..driver dia pepandai plak invisible..

:)

kukuchimachikumi said...

fymunyraz:50% lagi telah diolah sbb ni cabaran membuat cerita tipu dari cik yusra cantik..hehe..tp cte ni kisah benar tau

i*k*t*i*r*a*f:sy pn ske bce buku dr alam angker.....best kot.....
cte yg ni kamu prcye 50 % jek ek...

kukuchimachikumi said...

pinqib:benar tapi telah diolah la cek...x kn nk cte 100% benar..t ad yg x brani nk g toilet mlm2...

yana houry:saspens ek..hehe

pearl apple:ni bru skit..t aq wat bersiri..

tukang kata:hehe...btoi2..the invisible man

PinQib said...

ngong.. napa x guna aplikasii?????