Monday, August 2, 2010

kelas batal



hari ni kelas abis awal..dalam kul 12 tp petang nnt ad kelas lagi..

kelas pergerakan asas..supposely,kelas literasi bahasa tapi lec tkr suke same suke..

so,blek2 blik je trus bkk laptop konon2 nk siapkn reflective log yg nk kene anto esok...week 4 and 5 pnye

selepas 1 jam.....
-cik faten yang gagal di medan perang....daripada3,hanya 1 reflective log yg berjaya disiapkan-

sudahnya...trus tinggaikan laptop di atas meja,nek ke atas katil comel bercadar pink dan ZZzzzz

before tidur 2...aq tercari2 hp sebab nk setkn alarm..cari pnye cari..x jmpe..dlm beg x de...

bwh katil x de....dlm laci x de.....kt dlm kasut pn aq cri...

so,aq dok sekejap dan bertakafur.cme nk ingt last skali aq pgg hp...rsenye aq dh ltk dlm beg tp npe x de??


gggrrrrrrr..dlm ati ad rse cuak jgk kalo2 aq trtinggal n ad orng amek...kalo orng 2 berhati emas mst die pulangkan..cbe kalo die berhati itam busuk,mst die dh amek hp 2...

aq trus meluru ke blik cik yuni dan tnye..nseb bek ad...cik yuni dh tolong amekkn sbb aq x nmpk td hp ats meja..kalut sgt mse nk blek td...dgn cik pinkqib dok terjerit2..dgn encik falak dan2 2 la nk claim duit fotostat(saya adalah bendahari agung kelas)...aq pn jd kelam kabut..smpaikn file yg bru dpt dr ashraf pn aq x bwk blek



-time 2.rse nk hug2 cik yuni mcm ini....hehe





pas dh settle sal hp,alarm pn dh set..brulah leh tido ngn aman...

agak2 dlm kul 2.30..aq bgn and solat...

pas2..tido blek sampai kul 3 suku..

g toilet gosok gigi bersama ubt gigi fresh n white apple yg bru(skang ni tiap kali nk gne bru aq bwk ubt gigi ke toilet,pas gne trus bwk msk dlm blik..hehe...fobia ok)....

siap2...elok tgh tnggu cik pinkqib , cik yusra, cik yam

ttbe cik pikah

meluru dari atas...(tangga)menjerit bagitau kelas batal...

wwwwooooooohhhhhuuuuuuu!!!!

rse nk melompat dan menC**** pada masa yang sama....


tapi aq still g ke klas..g amek file and transkrip result exam..

p/s:baru je mnggunakan encik printer baru..die mnje la..nk kene usap2 bru nk print elok2...

reflective log pn berjaya disiapkan dibawah pengawasan cik pinkqib yg garang..hehe..acah je



4 comments:

Sharinginfoz said...

seronoknya....

kukuchimachikumi said...

sharinginfoz: seronok la sgt tp kelas pergerakan asas 2 still ad rabu ni..

apakah??haish

PinQib said...

ehe., klu ku x paksa nak ke mu?? weh..

pearl apple said...

gatal jugak lar dgn printer br..smp nk kena usap2...