Friday, August 6, 2010

touching



pernah tak korang rasa macam korang tak belong di tempat itu??

rasa macam tempat 2 crowd tapi you r invisible...

seriusly..tu la yang aku rasa tadi....

aku tengah mentekedarah keaw tiau tom yam dengan cik yam ,tiba2 bilik 2 diserang oleh cik piqah sambil mmbawa plastik BIG APPLE..

she is so nice..janji nak belanja donut if aku tolong dia jahitkan baju teater..

sayang,aku jahit baju kau ikhlas tau...tak mengharapkan ganjaran pun...aku bukan orang yang macam tue

everyone yang baru jek balik dari kedai ayu scream like crazy...

they do love donut....

they love chocolate

and they also do love ice cream so much

-kredit kepada pakcik google

sambil aku tengah makan tom yam aku..mereka makan dengan lahapnya donut2 itu...

woottttt2!!!!aku sangat la rasa uneasy melihat mereka melahap begitu...

aku rasa butterfly in my stomach...

cam rasa nak muntah pn ada...

x tahu kenapa...

so aku hanya menundukkan muka dan terus menerus makan...

bila dorang ajak pun...aku rasa annoying gila...

aku tak lalu la nak makan itu semua...

even they all kata its so heaven....so delicious....

tapi tekak aku tidak lalu menelan sangat mende2 cam2...

aku boleh makan...tapi kalo aku memang lapar tak makan nasik lagi...

time itu mungkin aku sendiri akan jadi pelahap seperti mereka...


p/s: sorry kawan2..kamu semua mengannoying sangat tadi....
cik pikah,sori sbb x dpt nak mkn donut kamu..sy x da selera time itu

13 comments:

PinQib said...

hee.. takpe3.. jgn wiso.. cik piqa paham kamu.. aku dapat rasakan orang yang melahap tu, yam n moknak, n BJY.. kan3/??







Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

I win a big apple! Yummy!

kukuchimachikumi said...

@PinQib:salah..the pelahapz are yusra cantik,mok nak dan jgk bjy..
siyes tkt n annoy..hahahahahahaha
jaat gle aq...

PinQib said...

yam x lahap? pelik pelik??

PinQib said...

aten sila lah kelik iklan ak di wall FB ak

little black dress said...

hurm...
harapan musnah dihanyut angan...
;(

kukuchimachikumi said...

@PinQib:ym lapaq nasik kot time 2//

kukuchimachikumi said...

@little black dress:sori la syg..mmg x bley blah la tgk dorng mkn cm2...
next time k..kte tnggu jy lak blanja big apple

PinQib said...

nak nak nak big apple lgg

sweetie said...

ang tk rase pe yg aku rase ten...
dah lama kempunan pastu dpt makan..
best glerrr...
anyway thanks to cik pyqa yg baik hati..

kukuchimachikumi said...

@PinQib:sudah2 la 2 qib..nnt plak..jy jnji nk blanje....hehe

kukuchimachikumi said...

@sweetie:ye aq cbe memahami..hehe

mybe kalo yg pikah bwk 2 durian...
aq pn akan melahap mcm korang mlm 2..wakakaka

PinQib said...

ye eh..napa i x tauuu

kukuchimachikumi said...

@PinQib:jy bgtau mse tgh mkn 2 kot...ang kn x dak