Monday, August 2, 2010

jejak kasih



entri ni sebenarnye nak menceritakan ape yang terjadi pada 31 julai ari 2...

time 2 penat sangat sampai x larat nk cte sal waja diri silat yang aq sertai kt kuin(kolej universiti insaniah)

mula2 dulu..time jurulatih tanya spe nk ambil bahagian..aq mmg x nk la kn..sebabnye aq msk silat cekak Ustaz Hanafi 2 just tok blajo sumthing sebagai pelindung diri kalo jadi pape..x la berniat nk aktif masuk pertanding or waja diri ke

tapi bila je aq tau mashitah(kawan lama teman gaduh time skola dulu) rupa2nye masuk silat jugak malahan dh lama tamat..siap tgh amek ujian nk jadi jurulatih g....
aq jadi tercabar..and die pn kte nk jumpe time silat kt kuin...

aq pn ngn xctdnye mengambil bahagian..
walaupun part aq sebagai musuh yg melawan heroin(konfem musuh kalah...heroin manyak hebat lorrr..)..

practis pnye la berhari2 tapi pertandingan hanya lah kurang dr seminit,,,,
pap pup pap...jatuh...habis la...

sangat x puas ati dan aq dan cik yam berhasrat untuk turut serta dalam pertandingan waja diri yang akan datang tahun depan

next year kt melaka plak..itu pun InsyaAllah..kalo IPSAH nk antar team

skang nk cte sal mashitah lak...(cik intan mesti jeles sebab aq wat entri sal mashitah dulu..hehe.intan pas ni sal ko.spesel pnye)

aq nk ibaratkn hubungan aq ngn mashitah ni samalah cm aq ngn yam..

kalo ngn yam,leh ckp lepas...mksdnye kalo nk sindir pn..sindir direct jek...nk sound pn sound direct jek..

dh la aq slalo kutuk2 yam..die 2 slalo x amek port pe orng ckp n kalo orng soh len,mst die x dgr n wat mende len.mne la orng x bengang...(opsss..terkutuk lak...)

so,ngn mashitah dulu pn cm2..aq ngn mashitah mmg dua2 jenis panas...kalo bertelagah or berbeza pendapat 2...msing2 nk menang..

ckp pn dh start cm nk gaduh2..then,bile due2 rase dh cm nk meletop due2 akan diam...diam yang x sembang or cakap pape...smpai due2 dh cool bru slh sorng akan start ckp n kembali kepada asal...

ni yang aq ske sal mashitah..x yah nk pujuk2 or mntk maaf...ktorng akan wat2 lpe n x kn ckp sal 2 dh..

mashitah gak x ske type girl yg ala2 gedik gitu

but aq slalo wat gedik2 kt die nk bagi die marah..haha



-aq dan mashitah-


bukan senang nk berkawan ngn mashitah ni...kadang2 diam cm bom jangka jugak...hehe
tapi dpt berkawan dengan kau cik mashitah mmg best...kadang2 kau gile2..kadang2 kau garang..kadang2 kau serius..macam2 la..

jgn x tau mashitah ni mnje gak orngnye cme mnje die len dr orng len.haha

p/s:pertemuan yg sekejap ni amat bermakna bagi aq...tq silat cekak Ustaz Hanafi

5 comments:

PinQib said...

ni la entry yang paling sadis ak bacer.. ckap jer la ko rindu ngan mashitah tuuuu

kukuchimachikumi said...

haha,,ngn sume kwan2 aq dlu pn aq rindu.

intan,macha,dayah,ketol,timah...

geng aq yg dlu..huhu

Intan.S said...

tau tkpe, bukan sng nk kwn ngn mashitah ni. haha. kite ptt bersyukur ada kawan mcm die. :D

tp aku pun sampai sekarang tkt kalau dia naik angin. haha.

PinQib said...

hee. mashitah the unpredictable

pearl apple said...

bagus jugak aku ada ritu...buleh teman ang lepaskan rindu pada beliau dan menjadi photographer untuk amek gmbr ang dgn dia kan..hihihihi