Friday, January 27, 2012

arundhati






bagi sesiapa yang kenal aku..tahulah kegilaan aku dengan cerita tamil ni..aku adalah seorang penggemar tamil...tak paham bahasa telugu??tak ada masalah subtitle kan ada...tak kenal artis tamil???google pun ada...tapi aku tidaklah begitu update dengan perkembangan terbaru movie-movie tamil...ye,aku ada pembekal cerita tamil..cik kala salamba durai..dia memang ada banyak stok cerita tamil....tapi kebanyakkannya tak ada subtitle..so,agak kurang memberangsangkan untuk ditonton sebab aku mals nak download subtitle..tak reti pun sebenarnya..hahaha..selama ini cik qibum yang rajin download subs ni...saya suka tengok sahaja dan sadly dia bukan penggemar cerita tamil kalau tak haruslah aku menggesa dia mendownloadkan subs banyak-banyak sebab banyak cerita yang kala nak bagi aku tak boleh nak tengok sebab tak ada subs...kecintaan pada cerita tamil ini hadir apabila stesen tv 2 selalo menayangkan ceirta tamil pada setiap hari ahad jam 12.30 tengah hari..dulu kan duduk perak,ahad adalah cuti dan hari menonton melodi dan juga cerita tamil...dah la cerita tamil yang ditayangkan best-best kot...storyline depa sedap..bukan sekadar percintaan antara dua darjat sahaja....

panjang lebar mukadimah....nak bagitau baru-baru ni aku dapat menonton satu cerita tamil yang awesome..menda aweosme ni kita kene share kan....tajuk cerita ni arundhati...release 2009 rasanya...lama dah kan..baru sekarang dapat tengok....huhu

cerita ini agak syirik sedikit...hahaha..sebab ada pasal sihir-sihir dan kuasa jahat..sebagai orang islam,jangan nak terpengaruh ka apa ye..just tengok untuk suka-suka sahaja

ini cerita perempuan yang berani....sangat ok..kalau aku kat tempat dia..mahu dah terkencing bila orang jahat tu dok usik-usik aku....takuittttttttttt.......dah la orang jahat tu ada power..dia angkat tangan ja terus cam parang libas kat badan orang.....dia tiup sikit ja..kain tutup kepala tercabut....seram..........

dah la orang yang jahat tu selalu cakap bommali..bommali..ingatkan apa la..kitaorang pun tak paham tapi assume dia gelarkan bommali tu perempuan...ke dalam bahasa telugu memang bommali tu perempuan..entah la...hehehe


seriously tengok cerita ni berdebar....dah la tengah best-best tengok..player yang aku guna tak boleh nak pasang second part....dah la memang tengah suspen gila....cik qibum memang berusaha nak bagi kami dapat gak tengok ending tapi gagal...dekat 1 jam cuba macam-macam la jugak....sangat frust masa tu.....nak-nak pulak beruk band masing-masing lemah sebab tak bagi makan...aduh...memang tak la nak dapat download....

sampai aku siap tanya kat kala lagi if dia dah tengok cerita tu..dan yes,dia tengok tapi dah lama and dia dah delete pun...siap soh kawan-kawan dia carikan lagi....depa pun dah delete..cam ni la kala...ada ceirta ebst tak nak share.....huhu....luckily beberapa hari kemudian cik badariah download part 2 yang tak boleh buka tu dari tube awak...walllah...kami dah tahu ending....memang la macam yang diexpect tapi cara dia bunuh tu yang nak tahu....so......pergi cari cerita ini dan lihat...

kredit to cik akma liyana .....kite amek cerita tu dari hardisk awak..tq awak sebab cerita tu daebak!!!!!

2 comments:

PinQib said...

wah ada lg x .. ak x sempay lg kot nak tengok.. wah wah wa wah wah wah

kukuchimachikumi said...

ada..kat dalam hd bad.....;)